lauantai 1. maaliskuuta 2008

Suomen Sisu ja Jussi Halla-aho

 Kuva Suomen Sisun internet-sivulta


Kansallismielinen Suomen Sisu on maamme johtava maahanmuutonvastustamiseen ja maahanmuuttajien leimaamiseen keskittynyt järjestö. Suomen Sisun jäsenet pyrkivät viime vaaleissa eduskuntaan muun muassa Perussuomalaisten listoilta. Suomen Sisuun kuuluu useita Suomen johtavia nettirasisteja. Heistä kannattaa erityisesti mainita Jukka A ja Valkea.

Perussuomalaisten listalta eduskuntaan yritti sitoutumattomana Jussi Halla-aho. Jukka A ja Valkea ovat Halla-ahon tukijoita. Halla-aho on Suomen maahanmuuttoa vastustavan liikkeen keulahahmo. Halla-aho pyrkii seuraavissa kunnallisvaaleissa Helsingin kaupunginvaltuustoon jälleen sitoutumattomana Perussuomalaisten listalta. Halla-aho on itse sanonut, että "niitä, jotka haluavat kysyä ännännen kerran, miksi olen juuri perussuomalaisten enkä jonkun 'järkevän puolueen' ehdokkaana, kehotan ottamaan yhteyttä vapaasti valittavaan 'järkevään puolueeseen' ja kysymään, haluaako tämä 'järkevä puolue' ottaa minut listoilleen."

Jussi Halla-aho ei ilmeisesti pidä Perussuomalaisista, mutta maahanmuuttajavastaisten mielipiteidensä vuoksi on pakotettu tyytymään tähän puolueeseen. Halla-aho kuuluu Suomen Sisuun.