lauantai 1. maaliskuuta 2008

Pekka-Eric Auvisen yhteydet kansallismielisiin

Seuraavassa esitämme suoria lainauksia Jokelan lukiossa marraskuussa 2007 useita ihmisiä pistoolilla surmanneen Pekka-Eric Auvisen Suomi24 –palstalle nimimerkillä ”Sturmgeist” kirjoittamista kommenteista. Mukana on myös otteita Auvisen ”Luonnollisen Valitsijan Manifestista”. Tekstikatkelmat osoittavat, kuinka lähellä kansallismielisten piirien kärkihahmoja Auvisen harhainen ajatusmaailma oli. Suomen Sisun johtoon kuuluva nihilisti Eetu Rautio ei suotta ylistänyt Auvista heti massamurhan jälkeen ”sankariksi”:

"He, jotka kuolivat ampujan luodeista, ovat symboli todellisuudesta, joka iskee nyrkin tavoin maailmankuvaamme kasvoihin: elämänpelko ei auta meitä, vaan on ongelmiemme lähde, ja niin tämä ammuskelu oli vain ajan kysymys. Se tulee nähdä luonnollisena seuraamuksena yhteiskuntamme toimista. Tahdommekin siis esittää kiitokset Pekka-Eric Auviselle tämän asian esilletuomisesta. Kuolemastaan huolimatta hän jää elämään sankarina meidän mielissämme tekonsa myötä, sillä hän teki oikein ravistellessaan yksioikoiseksi jähmettynyttä kuvaamme yhteiskunnasta." (Eetu Rautio, 2007)

Miksi Auvinen oli Suomen Sisun johtoryhmään kuuluvan Raution sankari?

"Monikulttuurisuus ja suvaitsevaisuus menevät liian pitkälle siinä, kun aletaan tinkimään kohdemaan omista arvoista, kulttuurista, perinteistä ja säädetään lakeja ulkomaisten eduksi sekä otetaan halpatyövoimaa ulkomailta suomalaisen työvoiman tilalle."

"Uusnatsismia ja rasismia vihaan kuten myös skinheadismia. Nämä ovat epäonnistuneen monikulturismin ja hallitsemattoman maahanmuuttopolitiikan sivutuotetta."

"Suvaitsevaisuudessa on huonoa se, että oman kansan ja kansakunnan kustannuksella aletaan muuttaa kaiken maailman vähemmistöille oloja edulliseksi ja luopua perinteestä sekä omasta kulttuuristamme. Ja kun suurimmaksi osaksi väkivaltarikolliset kulkevat vapaana veronkiertäjien istuessa vankilassa..."

"Ihmiset ovat vain laji muiden eläinten joukossa eikä maailma ole olemassa vain ihmisiä varten. Kuolema ja tappaminen ei ole tragediaa, sitä tapahtuu luonnossa koko ajan kaikkien lajien kesken. Kaikki ihmiselämät eivät ole elämän eikä pelastettavan arvoisia. Vain vahvojen (älykkäiden, itsetietoisten, vahvamielisten) yksilöiden tulisi elää kun taas heikkojen (tyhmien, jälkeenjääneiden, heikkomielisten) tulisi kuolla."

"Ongelmaan on myös toinen ratkaisu: tyhmät ihmiset orjina ja älykkäät vapaina. Tarkoitan tällä sitä, että niiden joilla on vapaa mieli, jotka kykenevät älykkääseen eksistentiaaliseen ja filosofiseen ajatteluun, ja tietävät mitä on oikeudenmukaisuus, tulisi elää vapaasti ja olla hallitsijoita… ja robottimaiset massat, he voivat olla orjia kun eivät nytkään siitä välitä ja koska heidän mielensä ovat niin jälkeenjääneellä tasolla. Gangsterit, jotka nyt hallitsevat yhteiskuntia, tulisivat saamaan sen, minkä he ansaitsisivat." (Pekka-Eric Auvinen, 2007)