lauantai 1. maaliskuuta 2008

Jussi Halla-ahon tukiryhmä valmiina sisällissotaan

Jukka A on ilmoittanut Kansankokonaisuus-blogillaan, että koska hänen pyhää profeettaansa marsalkka Mannerheimia on loukattu, Jukka A on valmis suoraan väkivaltaan. Pakilasta kotoisin oleva sosiobiologiaa ja rotuteoriaa harrastava perheenisä, joka viime eduskuntavaaleissa kuului Jussi Halla-ahon tukiryhmään, on siis lähdössä sisällissotaan.

Merkillepantavaa tässä on se, että Jukka A on taas pelästynyt ja lisännyt kirjoitukseensa uuden lopun, jossa hän pettyneenä toteaa, että "kaunis haave täytyy jättää toteuttamatta".

Näin Jukka A kirjoitti aamupäivällä:

"Mutta se, että jotkin mätäpaiseet käyttävät kaiken aikansa toisten tunteitten ja kansallisten arvojen loukkaamiseen on todella vastenmielistä. "Pieni poika sisälläni" toivoisi sydämestään, että tämä ristiriita suomalaisuuden mädättäjien kanssa voitaisiin ratkaista viimeistä piirtoa myöten vuoden 1918 tapaan. Kivääri kädessä."

Tällaisen lisäyksen Jukka A teki, kun häntä arvattavasti informoitiin asian herättämästä mielenkiinnosta:

"Todettakoon kuitenkin, että tämä kaunis haave täytyy jättää toteuttamatta."

Nyt koko loppukappale on poistettu. Jukka A:n kannalta kuitenkin liian myöhään. Maahanmuuton vastustajat sensuroivat nyt itseään jatkuvasti, mutta turhaan. Hetken mielijohteesta ruiskaistut vihapuheet päätyvät blogeillemme todistusaineistoksi nationalistien todellisista pyrkimyksistä.

Alkuperäisen tiedon paljastanut Johannes Nälkäkorpi osoittaa samaisessa kirjoituksessaan, miten Halla-ahon tukijoukot yleisesti pitävät oikeuslaitosta ja rikoslakia pilkkanaan. Jukka A ei taaskaan osoita katumusta, vaan näyttää avoimesti haaveilevan laillisen yhteiskuntajärjestyksen syrjäyttämisestä, jotta pääsisi tositoimiin kiväärinsä kanssa.

Nälkäkorpi paljastaa, miten rasistisesta rikoksesta tuomittu Halla-ahon tukija Tomashot kiittelee "tovereitaan" saamastaan tukirahoituksesta sakkojen maksamista varten. Tosin hän ehti maksaa sakkonsa itse jo ennen toveriavun saapumista. Tekstistä kuitenkin ilmenee, että Jussi Halla-ahon järjestämälle tukirahoitukselle löytyy myöhempää käyttöä kahden muun rasistisesta rikoksesta syytetyn "toverin" sakkojen maksamiseksi.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että Jussi Halla-aho, Jukka A ja muut maahanmuuton vastustajat syyttävät jatkuvasti pakolaisia ja maahanmuuttajia rikollisesta käytöksestä sekä vaativat näiden karkottamista. He haluavat myös kovempia rangaistuksia. Kuitenkin he itse ovat valmiita tukemaan rikoksesta tuomitun sakkojen maksua sekä Jukka A:n kohdalla tarttumaan aseisiin laillisen yhteiskuntajärjestyksen tuhoamiseksi. Myös Perussuomalaisten Helsingin piirin listalta sitoutumattomana kunnallisvaaleihin lähtevä Jussi Halla-aho on kirjoituksissaan kannattanut
homoseksuaalien ja vasemmistolaisten likvidointia sekä Vihreän liiton Rosa Meriläisen raiskaamista. Timo Soini, HERÄTYS!