lauantai 1. maaliskuuta 2008

Jukka A - Jussi Halla-ahon luottomies

Jussi Halla-ahon lähipiiriin ja tukijoihin kuuluva Jukka A on äskettäin kirjoittanut maahanmuutosta näin:

Taloustieteellinen näkökulma maahanmuuttoon

December 27 2007 at 10:25 AM JukkaA (Login JukkaA)
vapaa kirjoittaja

Eräs näkökulma on tarkastella maahanmuuttoa samoin kuin ilmaston lämpenemistä tai meren saastumista taloustieteen termein ns. yhteismaan ongelmana:

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2007/12/maahanmuutto-yhteismaan-ongelmana.html

Väestön laatu laskee kun maahanmuutto alhaisen äo:n maista sallitaan. Ongelma voidaan teoriassa ratkaista verottamalla sitä joka hyötyy ylilaiduntamisesta.

Mikko Ellilä käsitteli myös maahanmuuttoa taloustieteen näkökulmasta:

http://uusiviesti.blogspot.com/2007/08/rajoittamaton-maahanmuutto-ei.html


Alla Jukka A:n viime kesänä Rotu-blogiltaan poistama rasistinen kirjoitus ”Negroidin luonne”. Jukka A piti mainittua blogia salanimellä Edelweiss. Jukka A on hänen oikea nimensä.

Negroidin luonne

Otavan suuri tietokirja antaa perustiedot negroidin luonteesta artikkelissa Musta Rotu. Kirja on vuodelta 1966, joten poliittinen korrektisuus ei ole vielä päässyt vaikuttamaan kirjan tekstiin. Kirja keskittyykin kuvaamaan ensi sijassa todellisuutta eikä esitä toiveajattelua tai suoranaista tiedon vääristelyä niin kuin nykymedia negroidia käsitellessään.

Artikkelissa käytetään termiä neekeri termin negroidi sijasta - termi neekeri oli tuohon aikaan Suomessa neutraali sana.

Artikkelissa todetaan mm. seuraavasti: "Neekeri on ... alkukantaisessa ympäristössä kuin suuri lapsi. Neekeri ottaa päivän sellaisena kuin se tulee, hän kiljuu, lörpöttelee ja laskee leveätä leikkiä. Hän nauttii kaikista niistä iloista joita hetki tarjoaa. Vastoinkäyminen voi sananmukaisesti kaataa hänet maahan. Ja kohta kaikki taas on unohdettu, elämä hymyilee leveästi mustaa hymyä.

Nämä ominaisuudet tekivät neekeristä hyvän palvelijan, joka hyvällä ja viisaalla kohtelulla kehittyi uskolliseksi isännälleen, seikka jonka menneiden aikojen orjanmetsästäjät panivat merkille. Tunne-elämän lyhytjänteisyys taas aiheuttaa sen, että kulttuuriteot ovat kuvatun tapaiselle neekerityypille saavuttamattomissa - omaansa kehittyneempää kulttuuria neekerit pystyvät jäljittelemään vain niin pitkälle kuin he sitä ymmärtävät. Musiikki on heille läheisintä, mutta senkin kohdalla on tunne-elämän kehittymättömyys haitannut edistymistä ..."

Toisaalta tämäkin artikkeli syyllistyy tiettyyn toiveajatteluun väittäessään että negroidi on jollain tavalla kehittymässä nykyaikaisemmaksi ja sivistyneemmäksi. Artikkeli mm. toteaa:

"Amerikan neekereiden suursaavutukset kulttuurin avulla osoittavat, että edullisissa olosuhteissa etevin neekeriaines voi tasavertaisesti kilpailla maailman muiden rotujen lahjakkaimpien edustajien kanssa."

Nykyajan tarkkanäköinen havainnoija tajuaa toki – neekerirodun viimeaikaisia saavutuksia mm. Zimbabwessa ja Etelä-Afrikassa tarkkaillessaan – että viimeisen lainauksen toiveikkuus on ollut vain hyväntahtoista toiveajattelua. 1960-luvulla Afrikan valtioiden vasta itsenäistyttyä optimismi olikin yleistä.

Sittemmin Afrikan jatkuva taloudellinen surkeus ja sisäinen sekasorto sekä USA:n negroidien epäonnistuminen saavuttaa lähellekään samaa sivistystasoa kuin muut USA:n vähemmistöt (kiinalaiset, korealaiset, juutalaiset ja intialaiset) on osoittanut toiveikkuuden täysin turhaksi. Toisaalta on aloja - kuten jazz - joissa negroidit ovat osoittautuneet eteviksi.

Mustien saavutukset tieteen alueella ovat kuitenkin jääneet erittäin vähäiseksi. Moderni äo-tutkimus on antanut asiantilalle loogisen selityksen: negroidin keskimääräinen älykkyysosamäärä on varsin alhainen.

Tämän blogin tarkoituksena on perusteellisesti ja tieteellisiä tutkimuksia popularisoiden käsitellä rotuerojen todellisuutta. - esimerkiksi mitä nykyaikainen temperamenttitutkimus ja älykkyystutkimus kertovat rotueroista.

Tämä blogi ei ole poliittisesti neutraali. Blogin kirjoittajan päämääränä on osoittaa että negroidisen rodun siirtyminen Suomeen pakolaisina, adoptiolapsina tai työperäisinä siirtolaisina on epätoivottavaa.

Siirtolaisuus johtaisi raiskausten, murhien ja rikollisuuden lisääntymiseen, sosiaalimenojen kasvuun ja pitkällä tähtäimellä myös väestön älykkyystason laskuun ja muuhun rodulliseen degeneraatioon eli dysgeniaan.

Yritän kirjoittaa noin kerran viikossa. Toivon runsaasti kommentteja ja ehdotuksia uusista aiheista .


Jukka A poisti tämän kirjoituksen ja muita vastaavia rasistisia tekstejä jäätyään viime kesänä kiinni eräällä australialaisella blogilla. Todisteita Jukka A:n syyllisyydestä riittää. Hän ei osoita katumusta, ainoastaan pelkuruutta.